Pages

kentang here!

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
A part of being a khalifah-daughter-prefect-student-sister-aunt-tutor-motivator-mother ? ehhh wife punn blom lagi..acaner..tutor..motivator temberang sume tuu..

Monday, January 21, 2013

segmen : jadikan follower overload.

yeah. tajuk ape ni ? ahah ! meh2 sume org join segmen nie.. x berkurang pun duit syiling korang kalo join segmen nih.. this segmen looks interesting.. so apa lagi,, i join le..





so.. sape2 nak join bole laa klik di SINI. 
well.well. dia punya syarat so simple.tu yang rajin join tu.ihik. *thumbs up.
syarat- syarat (tudiaa)
1. follow blog tu (pastu follow laa aku skali. hee)
2.buat entri segmen ni
3.lekatkan banner beserta link yang direct ke post tu.
4. comment kt blog tu link post korang.
5.settle. pastu gi dapur amik nasi, makan.

13 comments:

Ieka XieaRf said...

added. thenx.
http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

nurul farhana said...

datang dari segmen yang sama . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

leogurl94 said...

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

follow sini :) jemput singgah ^^

Mimie Najib said...

assalamualaikum tuan blog..
singgah sini dari segmen yang sama.. ;)

kalau sudi, meh la singgah umah kita jap.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

Meera Ishak said...

done follow sini #78 :) dari segmen yg sama.
http://meeraishak.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html
follow balik yea :) thankyou!

Meera Ishak said...

* #77

Nao Mei said...

salam jejak follow dari segmen yang sama...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

salam pkenalan....

kekapas berceloteh said...

done follow :) #81
datang dari segmen y sama.
sudi follow kecik balik >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

CiK Bella said...

dari segmen yang sama

http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Jemput follow Bella & baca entry Bella :)

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

Ain Dzaya said...

#follow 85
halop, hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

latest entri:
bukti join : "196 kompilasi gambar perkahwinan dan akad nikah liyana jasmey"

done follow here :)
bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

Zuliana Abuas said...

dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah like page kita tu sekali eh... hehe.

Kalau ada google+ lagi best, senang tak tgk update citer kat blog ni. :)

http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

background blog