Pages

kentang here!

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
A part of being a khalifah-daughter-prefect-student-sister-aunt-tutor-motivator-mother ? ehhh wife punn blom lagi..acaner..tutor..motivator temberang sume tuu..

Wednesday, February 6, 2013

segmen : blockwalking & kenali IPT

eh ? dah terlambat ke?? haisshh .. blom..blom.. mengikut organizer nie.. tarikh tuutp penyertaan adalah pada pukul 12 am 7 feb 2013.. so,, aku masih ada masa.. yeahh. !
tgk segmen ni macam seronok so aku pun join walaupun last minute errr..ehee


for more info ,, bole klick kat banner comel nihh..

welll.well
aku now study kat UiTM SHAH ALAM. so, of coz le i nak gosip gosip pasal uitm ni..
yeahh, hampir semua org tahu yang uitm ni ada di mana mana ceruk Malaysia... tp main dia kat Shah Alam... kalo aku nak sembang kencang pasal sejarah penubuhan dia kat sini..memang korang tido laa nanti.. sape nak tahu pasal sejarah penubuhan klik kat SINI.

yang aku nak  cite kat sini apa yang special kat UiTM nih.. ahah ! 

  1. happening  
haa... ni ceq nak habaq mai.. kt uitm ni.. tempat dia happening... mostly kat shah alam laa.. semua orang kt situ majoriti nya happy-go-lucky.. tapi sumtimes kalo tetibe trjmpe org tension jgn terkejut plak... yelaa,, 1 day mesti ada tension kann.. ehhee...

    2.  ukhwah yang indah
 haa.. ni ceq nak habaq mai lagi satu... ukhwah kt sini kuat laa jugak.. most of them x pentingkan diri. macam aku time sem1 duduk kolej.. so,, kolej aku slalu buat aktiviti yang bole mengetatkan   silaturrahim..(eh?)
contohnye.. ada gotong royong.. ye,, bunyi nye nampak boring.. tapi skali gather gather ngn member.. maunye x riuh kolej tuu... pastu ada malam kesyukuran.. bengkel buat pastri pun ada tau.. haa.. kelas kau jah..http://www.emocutez.com

    3. Naib canselor yang sayang akan anak anak nya,
haa.. bab nie aku touching sket.. Naib canselor kitorang ialah Dato' Sahol.. perrgghh.. caring diaa.. bagai menatang minyak yang penuh.. aku ada laa like fanpage dia.. so,, slalu gak baca yang dia update.. dia slalu mendoakan anak didik nya dalam keadaan sihat sejahtera.. slalu minta pandangan kami dalam melakukan sesuatu perubahan.. kira dia x penting kan diri lah.. really respect to him :')http://www.emocutez.com

   4. semua kos ada.
hmm..hmm.. benda ni aku tak deny., aku rasa uitm laa tempat yang ada semua kos... tengok jaa borang nk mohon upu tu.. macam macam kos bole pilih kat uitm.. aku pun naik penang  pening time nak pilih tuu...


wokiee.. sampai sini je laa.. celoteh aku ni haa.. tapi serius uitm best.. memang uitm ada bangsa melayu ja.. tp not to deny.. kitorang pun ada gather gather ngn bangsa lain dalam apa apa aktiviti di luar tau..  so,, apa lagi,, p amik borang nak masuk uitm :)http://www.emocutez.com
thats all.tq. 



4 comments:

Husna Humairah said...

oh hooi ;) sy mmg dh apply UiTM kt UPU :D

k thanks sbb join.

sy dh follow back taw.

oh yee, jgn lupe blogwalking peserta lain gak --> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen.html :)

Arita Atira said...

Salam Perkenalan...
Dari Segman Yang sama.. Datang Nak Terjah2.. Sambil Tu nak Berkenalan..
Done Follow Here. . Follow Me Back Yer ??:-)

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Husna Humairah said...

PERHATIANNNNNNNNN!

Pemenang dah diumumkannnn--> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Adakah anda pemenangnya? CHECK IT OUTTTTTT! :D

Yong Baiaah said...

dari segmen yang sama , jemput datang lawat ..

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

done follow you

background blog